Thuisverf event

Het is weer tijd om een gezamenlijke schilder activiteit op te pakken. We houden het simpel en snel deze keer, 1 figuur (28-32mm) en te schilderen binnen 2 weken. Het is geen wedstrijd, er zijn geen prijzen maar het is wel een mooie stok achter de deur om eindelijk eens aan een figuur te beginnen of voor het eerst de kwast te pakken en je D&D held in het echt te kunnen bewonderen.
We beginnen op 12-5-2020. Stuur die dag een foto van je model voordat je begint te schilderen (geprimed is o.k.). Mocht je zelf geen model hebben, op de club staan gratis demo modellen klaar (of kijk één van onze 3d print fans eens lief aan).

Er is dus geen excuus dat je niets hebt om te schilderen.
Op 19-5-20202 tijdens de online schilderavond laten we elkaar de voortgang zien, en is er tijd en ruimte voor tips en trucs om de laatste week nog de laatste hand aan je model te leggen. Op 26-5-2020 delen we dan het eindresultaat en bespreken we na wat we goed hebben gedaan en wat we beter hadden kunnen doen. Iedereen die zijn model af heeft verdient natuurlijk ook eeuwige roem en de resultaten zullen dan ook op facebook en de website gedeeld worden. Mocht je nog nooit geschilderd hebben dan kun je op de online schilderavonden (en vast ook op andere avonden) terecht bij onze frequentere schilders om snel de basis technieken onder de knie te krijgen.
We hopen dat iedereen gezellig meedoet om ook in deze tijd van afstand van elkaar toch iets gezamenlijks te ondernemen

Author: Jouke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *