Kom eens langs

Lid worden van een vereniging doe je niet zomaar en bij ons is dat ook niet de enige mogelijkheid. Dus kom eens langs, je bent als introduce altijd welkom om een keer kostenloos een kijkje te komen nemen en zelf te zien wat we doen en hoe de sfeer is.
Wij begrijpen ook dat niet iedereen even veel tijd en budget voor een hobby heeft dus bieden we naast een gewoon lidmaatschap ook de mogelijkheid om voor een enkele keer of meerdere keren te betalen. Ideaal
als je bijvoorbeeld maar een enkele keer per maand tijd hebt of vanwege werk of schooltijden een periode niet kunt. Hier kan je meer over lezen bij “Lidmaatschap

Accomodatie
Wij maken gebruik van een klein pandje aan de kerklaan, deze ruimte delen wij met een modelbouwshop(je) wat voor beide partijen voordelen heeft. Wij zijn meerdere avonden en middagen in de week open en met grotere ledenaantallen zal dat zelfs nog kunnen groeien. In onze clubruimte hebben we 2 grote bouw/schilder/game tafels. We hebben beschikking over battleboards en scenery en diverse games geschilderd en speelbaar voor leden. Ook is er een kleine clubkantine voor een kopje koffie of thee, frisdank, koek of een zakje chips.

Online.
Wij zijn actief op Discord, hier regelen we praktische zaken zoals wie komt er spelen en met wat, posten foto’s en stellen we vragen over diverse onderwerpen en houden online chat en D&D sessies. Iedereen mag zich aanmelden op onze Discord maar alleen leden hebben toegang tot online competities en D&D. Speciaal voor mensen die niet in de buurt van de club wonen hebben wij een online lidmaatschap en ook de strippenkaarten kunnen hier gebuikt worden.

Algemene informatie:
• Hou er rekening mee dat wij geen sanitair hebben. Er is nabij gelegen horeca gelegenheid op loopafstand waar eventueel gebruik kan worden gemaakt van het toilet.
• Wij zijn goed met het openbaar vervoer te bereiken met Bus 23 of Tram 1 en 17
• Na 6 uur avonds geldt er betaald parkeren, het nummer voor de parkeer app is 32240 en als je je aanmeldt krijg je de eerste 2 uur gratis. Meer info op www.rijswijk.nl/parkeren.
• Mocht er in de directe omgeving geen parkeerplek zijn, rij de Kerklaan op tot voorbij de Albert Hein, sla af in de Nobelaerstraat (bij Dekkers Slaapcomfort) en aan de rechterzijde zit een parkeerplaats.