Een feest weekend vol fantasie

Afgelopen weekend stonden wij met de club op de Fantasy Fest in de Broodfabriek in Rijswijk. Twee dagen vol met alles wat fantasy gerelateerd is, van zwaardvechten, gothic en steampunk kleding, auteurs van fantasy boeken en natuurlijk cosplay. Met een grote stand stonden wij er ook als vereniging om mensen uit de regio te informeren over ons bestaan en ze te laten genieten van alles wat onze club ze kan bieden.

De stand, elke beurs weer extra aankleding

De bezoekers, en het waren er een hoop, hebben een kijkje gekregen in ons clubleven en konden genieten van alle verschillende aspecten: van een zelfgemaakt en aaibaar hobbithole, prachtig geschilderde Games Workshop modellen van de Age of Sigmar en Lord of the Rings lijn, proefpotjes Warhammer Underworlds en een introductie quest voor Dungeons & Dragons.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen
Warhammer: Underworld

We hebben vele mensen gesproken, geïnformeerd en blij gemaakt met goody bags. We denken mensen een leuk kijkje gegeven te hebben in de prachtige hobbies die er zijn en die wij beoefenen. Iedereen is welkom om langs te komen op onze clubdagen en avonden voor meer informatie, hulp of gewoon om een potje te komen spelen.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, zittende mensen

Wij kijken in ieder geval terug op een geslaagde beurs en we zijn zeker weer van de partij op de volgende editie van Fantasy Fest in oktober.

Author: Jouke

1 thought on “Een feest weekend vol fantasie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *