Planning en openingstijden 2019

Met de input van de enquête hebben we na heel wat puzzelen met behulp van een spreadsheet met cijfertjes denken we de meest gunstige openingstijden voor alle categorieën hobby’s bepaald. Maar dit staat niet in steen gebeiteld dus wanneer de club meer momentum krijgt, kunnen we dit aanpassen of uitbreiden.

Zoals als beloofd krijgen we in 2019 ruimere opening tijden en onderscheiden we ons hier met verenigingen die op enkele avonden een zaaltje huren. De locatie is de Kerklaan 59h te Rijswijk. Dit pand zullen wij delen met Hobby Shop Rijswijk welke een kleine verkoop ruimte achter in het pand heeft.

Elke donderdag middag zijn wij open van 12 tot 5 uur
Elke Vrijdag middag zijn wij open van 12 tot 5 uur
Elke Zaterdag middag zijn wij open van 1 tot 6 uur

Hier geldt dan een vrije inloop, zolang er ruimte is kan je hier dan modelbouwen of gamen en producten uit de shop aanschaffen.

Elke Dinsdag avond van 7 tot 10 is Bouwen & Schilderen van statische modelbouw
Elke Donderdag avond van 7 tot 10 is Warhammer 40.000 & A.O.S.
Om de (oneven) vrijdag avond van 7 tot 10 zijn Skirmish en andere games.
Om de (even) zondag middag van 1 tot 5 is Dungeons & Dragons

Daarnaast zal er op andere tijden ook incidenteel het e.e.a. worden georganiseerd.

LET OP, omdat wij vermoeden dat een aantal mensen op deze data zit te wachten voordat zij zich aanmelden als lid, hebben we de loterij voor nieuwe leden één week uitgesteld. Dus je kan met deze wetenschap nog snel lid worden en mee dingen op een van de mooie prijzen die we 30 december gaan verloten.

Author: Jouke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *