Workshop Styrodur met Shifting Lands

Als vereniging willen we natuurlijk meer bieden dan enkel een plaats om je hobby te beoefenen, vandaar dat we ook aan het kijken zijn of we workshops en andere activiteiten kunnen organiseren.

Ons eerste voorstel voor een workshop is iets waar alle hobbies binnen Hobby Headquarters profijt van kunnen hebben: een Styrodur workshop van Shifting Lands.

Styrodur is een hardschuim materiaal wat voor isolatie wordt gebruikt, maar waar ook binnen de tabletop community veel mee gespeeld wordt. Van scenery voor wargames en roleplaying games tot de landschappen voor diorama’s van de statische modelbouw.

Enkele voorbeelden van Shifting Lands zie je hieronder:

Frostgrave scenery:

Frostgrave 65

Minas Tirith Dome:

Minas Tirith Dome 01

WWII Bunker:

Bunker 01

Het idee van de workshop is om in het 3e weekend van januari, op zondag de 20e, een ééndaagse workshop te organiseren met de persoon van Shifting Lands. De kosten voor de workshop zullen €50,- bedragen voor leden (voor niet-leden is het €55,-), dit is inclusief het materiaal waar je gedurende de workshop mee aan de slag gaat.

We hebben minimaal 8 man nodig om de workshop door te kunnen laten gaan. Ben je geïnteresseerd mail ons dan en geef aan dat je graag aanwezig wilt zijn! We moeten uiterlijk eind december laten weten of we genoeg mensen hebben, dus graag zo snel mogelijk reageren.

Hopelijk tot ziens op de 20e.

 

Author: Jouke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *