D&D: The end and to be continued

Voorafgaand aan de slot van het avontuur werden de deelnemers omgekocht met koekjes om de enquete in te vullen. Deze enquete is belangrijk om ons een inzicht te geven in de wensen en vooral dagen dat men op de club wil komen, dus heb je het nog niet gedaan ga naar onze site en vul de “peiling” in.

Na 12 Dungeons & Dragons avonden kwam er dan eindelijk het slot van ons avontuur. Vele avonturiers zijn gekomen en gegaan, als de spelers andere verplichtingen hebben gaf onze dungeonmaster er altijd een mooie draai aan en het verhaal ging verder. Inmiddels was de groep avonturiers uitgedund tot een Tovenaar, een Druïde en een Dief die het op moesten nemen tegen de eindbaas. Maar eerst moest er stevig gepuzzeld worden om de ingang tot de geheime kamer te vinder waarin deze zich bevond. Na veel hopeloze pogingen de DM uit te horen vonden ze de ingang en kwam het eind gevecht tot stand. De eerste stap door de deur leverde al BOEM een magische landmijn op en terwijl de Druid en Dief in de aanval gingen probeerde de Tovenaar met diplomatie (want waarom zou hij ook magie gebruiken). Na voorzichtig manoeuvreren wist de groep avonturiers de eindbaas op haarknieen te brengen en konden de beloningen worden uitgedeeld. Een laatste plaagstootje van de DM en dit avontuur was ten einde.

Maar inmiddels is er al een volgende avontuur gestart waar nog ruimte voor meerdere spelers is, en er zullen in 2019 nog vele D&D avondjes volgen dus kom gerust langs en speel mee.

 

Author: Jouke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *