Locatie bekend voor 2019!

Zoals men heeft kunnen lezen zijn we al een tijdje bezig met de locatie voor onze club in 2019. Na het onderzoeken wat een zaaltje per keer huren daadwerkelijk kost, kwamen we al snel tot de conclusie dat dit niet de oplossing voor ons was. Het pand waar nu “de locale modelbouwshop” in zit, waar wij mee samen werken is qua locatie en kosten zeer geschikt en gaan we dan ook per 1 januari in gebruik nemen. Dit is ook waarom we enigszins geheimzinnig hebben moeten doen daar de shop er nog in zit en geen uitverkoop paniek of roddels de wereld in wilde hebben.

Het plan is om het hele voorste deel van het winkelpand te gaan gebruiken voor de vereniging waar we 3 tafels willen hebben. Tevens zullen we smalle planken langs de muur (zoals nu al bij de tafel) plaatsen maar de kasten gaan weg om meer loopruimte te  creëren. Verder zal er een koffie hoekje worden gemaakt. Achter in het pand (het smalle deel waar nu de RC staat) komt een kleine verkoopruimte voor Games workshop, Bouwdozen, verf en dergelijk. Het lijkt er op dat we het tussen de kerst en oud en nieuw druk zullen hebben maar we doen ons best om het in januari allemaal af te krijgen.

Hieronder een situatieschets hoe het eruit zal komen te zien.

Vergeet ook niet om de korte vragenlijst in te vullen om ons een idee te geven waar je behoefte aan hebt!

Author: Jouke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *