Bouwen en dungeons

Vorige week dinsdag was weer een bouw/schilder avond waar behalve gebouwd ook vooruitgeblikt werd op de aankomende Euro Scale Beurs in Houten. Een ieder had wel zo zijn verlanglijstje van die ene kit die ze nog zochten of dat merk wat je niet vaak zag in de handel. Sommige mensen komen alleen maar even een bakkie doen en bijpraten terwijl andere toch echt vorderingen (nee de jeep is nog niet klaar) aan hun modellen maken. Vele tips en tricks en wel en wee van diversen merken bouwdozen en verf werden uitgewisseld. Ook konden we weer een nieuw lid verwelkomen, flyers en inschijfformulieren van de club zijn natuurlijk altijd aanwezig.

Het Dungeon & Dragons (4e editie) avontuur nadert zijn einde, de groep vaste avonturiers moest al puzzelend de doorgang tot de grote eindbaas bereiken maar kreeg het aan de stok met een demoon in een kamer waar niet gevochten mocht worden. Uiteindelijk werkte de groep goed samen en kon net op tijd en na meerdere mislukte pogingen een spell gecast worden om de demoon te verjagen. De spelers hebben in dit avontuur ook de nodige ervaring opgedaan zodat de meeste van hen nu wel het eerste of zelfs tweede level ontstegen zijn. Vrijdag de 7e zou de laatste sessie van dit avontuur gespeeld worden. Inmiddels is ook een nieuwe 5e editie D&D avontuur gestart en onze Dungeon Masters hebben altijd wel een reden om nieuwe spelers toe te laten in het verhaal.

Author: Jouke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *