Een avondje rust en een dagje flyeren

Afgelopen dinsdag was de maandelijkse IPMS regio avond en was Hobby Headquarters Rijswijk dus gesloten. Wel was er een delegatie van de club naar IPMS getogen om daar hun bouwkunsten te tonen en te praten over de hobby. Dat er mogelijk in de gesprekken daar ook gesproken is over een mooie locatie om wekelijks te komen bouwen en schilderen berust natuurlijk geheel op toevalligheid.

Na deze adempauze was het vrijdag tijd voor de volgende stap in ons Dungeons & Dragons avontuur. Wederom mochten wij een nieuwe speler verwelkomen en kreeg zijn dwerg gelijk een vuurdoop in een gevecht met goblins. Al met al is er weer een goede stap gezet naar de afronding van het huidige avontuur. Nog 2 sessies te gaan en dan zouden de helden het kwaad hebben moeten overwinnen. De volgende 2 sessies zijn 23 november en  op 9 december de grote finale.

Zondag was er een beurs in Hoogvliet voor RC en modelbouw, Hobby Headquarters Rijswijk had hier, samen met IPMS, een stand om bekendheid te genereren en om leden te werven. Na een paar uren gepraat te hebben en flyers te hebben verspreid werden de modellen en miniaturen weer ingepakt en op huis aan gegaan.

Ook voor de komende week hebben we weer mooie evenementen op de agenda staan. Allereerst is er morgen een Warhammer: Age of Sigmar avond. In de volgende post lees je er alles over: https://hobbyheadquartersrijswijk.nl/event/warhammer-age-of-sigmar/

Daarnaast hebben we vrijdag onze eerste sessie van 5th edition Dungeons & Dragons, dus heb je dit altijd al een keer willen proberen of krijg je niet genoeg man bij elkaar, kom langs.

 

Author: Jouke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *