Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bingo!

maart 6 @ 13:00 - 17:00

Met de lichte versoepeling voor winkels is het mogelijk dat de gewonnen prijzen in de week er na (zaterdag 13 maart) op te halen. We hebben een grote (2 boodschappen tassen vol) prijzen pot met voor ieder wat wils. Bij een bingo is er wat mogelijkheid voor keuze dus mocht je wat winnen. Siebe zal met assistentie van Yvo de Bingo presenteren op de webcam.

Hoe kom je aan bingo kaarten? Die kan je voor € 2,50 per stuk kopen of setje van 5 bingo kaarten voor € 10,-. Gezien het aantal (hoofd-) prijzen houden we 5 rondes bingo en dan is er zelfs nog genoeg voor een extra prijsje hier en daar. De aanhouder wint!

Je kunt loten kopen door een bedrag op onze rekening te storten onder vermelding van ‘bingo’, je krijgt dan een foto van je bingo formulier(-en) via de mail. Mocht het zo zijn dat er nog steeds prijzen overblijven na de bingo, dan zullen de resterende prijzen worden verloot onder de mensen die niet hebben deelgenomen aan de bingo.

Wil je meer kans dan kan je natuurlijk meer bingo kaarten kopen. Foto’s van de prijzen zijn bijgesloten. Maar er is meer, lees hieronder verder.

Gegevens

Datum:
maart 6
Tijd:
13:00 - 17:00
Evenement Tags:
,
Site:
https://discord.gg/5ESAcNW