We zijn weer open!

Sinds 1 juni mogen we weer in kleine groepjes bij elkaar komen. Zoals bekend houden we D&D (wat ook niet echt een kleine groep is) nog even online. We hebben dus weer elke dinsdag een bouw & schilder avond en donderdag Warhammer of andere games avond. 

Hier zitten wel enige beperkingen aan, als je ziek bent kom je natuurlijk niet, denk aan hygiene, afstand en we hebben een max van 2 personen per tafel aan waardoor je je van te voren moet opgeven dat je komt, of bel op de avond even naar de club of het vol is.

Vanaf 1 september openen we de club ook weer op de donderdag, vrijdag en zaterdag middag. We gebruiken dan maar 1 tafel voor 2 personen zodat er ook veilig geshopped kan worden. Hier geld eveneens:  Als je ziek bent kom je natuurlijk niet, denk aan hygiene, afstand en meld je aan of bel op de dag zelf naar het clubhuis.

We hopen je snel weer eens te zien op de club…

Author: Jouke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *