IPMS leden welkom ;-)

Afgelopen week viel het tijdschrift “modelbouw in plastic” van de International Plastic Modellers Society Nederland door de brievenbus. (er zitten namelijk de nodige IPMS leden bij ons bestuur en vrijwilligers) En daarin stond bij het verslag van de regio Zuid Holland de volgende tekst:

“Verder vernamen we van de oprichting van een bevriende modelbouwclub, Hobby Headquarters Rijswijk geheten. Het is een vereniging voor Miniatuur wargames, Miniatuur role playing games en statische modellbouw, en ze gaan bouw- en speelavonden organiseren”

Bekendheid en publicatie zijn wij natuurlijk heel blij mee dus hierbij onze dank aan de schrijver Dick Boogaard en de redactie van Modelbouw in plastic.

Om de banden nog wat aan te halen met de IPMS hebben we de volgende optie voor IPMS leden:

Elke donderdag middag gratis bouwmiddag voor IPMS leden van 12.00 uur tot 17.00 uur. Ruimte voor 8 tot 12 man, drankje en hapje verkrijgbaar. Verf, lijm, penseel of voorraad bouwdozen op, geen probleem. Onze eigen IPMS érs zijn aanwezig om je van advies te voorzien of gewoon voor een gezellig praatje. Gratis parkeren, ons adres: Kerklaan 59h Rijswijk

Tevens elke (andere) dinsdag avond bouwavond voor clubleden of tegen betaling van 2,50 of een strippenkaart.

Author: Jouke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *