Genoeg te doen

Afgelopen week is weer voorbij gevlogen en dat is ook niet vreemd met alle activiteiten van de afgelopen dagen. Schilderen, Warhammer Age of Sigmar, Killteam and Shadespire, maar natuurlijk als uitschieter de Modelspoordagen in de Broodfabriek. Aangezien deze beurs in onze “achtertuin” was konden wij niet verstek laten gaan. We hebben op zaterdag en zondag met honderden mensen gepraat over de vereniging, de hobbies en hoe dit toch echt niet zo anders is dan onderdelen van de trein hobby. Hopelijk zien we een aantal van de bezoekers van de beurs terug op één van onze avonden.

Komende week staat er ook weer genoeg op de planning. Aanstaande dinsdagavond beginnen we met bouwen en schilderen, dan op donderdagavond gaan we door met Warhammer om vervolgens op zondagmiddag de week af te sluiten met een sessie Dungeons & Dragons.

Daarnaast ben je natuurlijk ook altijd welkom tijdens de overige openingstijden.

Author: Jouke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *