Van all-out combat naar diplomatie

Vorige week hebben we op de dinsdag en de vrijdagavond weer leuke activiteiten georganiseerd.

Afgelopen dinsdag was het eigenlijk de bedoeling om Warhammer 40K te spelen maar aangezien het de vorige killteam avond duidelijk was geworden dat de regelkennis nog wat verbetering kon gebruiken, hebben we met de aanwezige personen besloten om nog een pot killteam te spelen.

Deze keer hadden de Space Wolves het aan de stok met de Adeptus Mechanicus en moesten beide groepen een objective achter de vijandelijke linie veroveren. All-out combat was het resultaat, niets geen stealth, avoidance of subtlety maar knife fights, sniper action en pistol shots was wat de klok sloeg. Na enkele gewonden aan beide kanten is geen van de teams erin geslaagd om voor de tijdslimiet een vijandig objective te veroveren.

Hoe anders dan de aggresieve chaos was Dungeons & Dragons op vrijdag. Na de vorige sessie door het oog van de naald gekropen te zijn ging het verhaal verder. Een gigantische reus verraste ons tijdens onze zoektocht naar één van de ontvoerde personen. Door goed gebruik te maken van onze krachten van diplomatie, bluf en geschiedenis hebben we de reus weten te overtuigen om samen te werken. Het enige dat dit ons gekost heeft is de belofte dat hij een standbeeld verdient. Dit werd prachtig geacteerd door onze Dungeon Master.

In ieder geval waren het weer 2 mooie activiteiten en we kijken al uit naar avonden van deze week: Statische modelbouw (dinsdag) en Shadespire (vrijdag). Heb je niets te doen en heb je interesse? Kom langs, de koffie staat klaar.

Author: Jouke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *